dilluns, 28 de maig del 2012

SORTIDA PER EL DISSABTE

                    SORTIDA  BTT  PER  DISSABTE  QUE VE  
PER EL PROPER  DISSABTE DIA 2 DE JUNY HI HA PREVISTA UNA  SORTIDA DE TOT EL DIA PER EL CAP DE CREUS.LA RUTA ES DE UNS 80 KM. I UNS 2.500 DE DESNIVELL.CAL QUE EL QUE TINGUI INTENCIÓ DE VENIR HO DIGUI AMB ANTELACIÓ PER POGUER PLANIFICAR EL TRANSPORT.ENS TROBAREM A LES 7 BEN PUNTUALS AL PASSEIG I CAL PORTAR ESMORZAR I BARRETES PER ANAR TIRANT,SUFICIENTS LÍQUIDS  I GANES DE DISFRUTAR.PER DINAR ENS ATURAREM AL PORT DE LA SELVA QUE SERÀ MÉS O MENYS AL QUILOMETRE 65 .PER QUALSEVOL CONSULTA HO ESCRIVIU AL CHAT Ó TRUQUEU-ME.

dilluns, 14 de maig del 2012

Terra de Remences 2012

La veritat cap 40 anys que no participava en una prova amb bicicleta de carretera. Per a mi era tot un repte, en no tenir experiència els nervis estava presents. En el primer port Capsacosta ho afronto amb precaució i vaig pujar a ritme, en el segon port Coll Canes vaig apretar una mica més em trobava fort, sense adonar-me'n ja estàvem a Olot km. 95, ara tocava l'hora de la veritat pujar Coll de Bracons, afortunadament dies enrere ja havia pujat aquest port i vaig adaptar els pinyons a aquestes rampes, és un port inhumà els metres et passen, millor dit no et passen, rampes continuades i dures, però vaig arribar a dalt i em llansa cap a Torello, llargues rectes amb tobogans un cop a Manlleu, al km 130 vaig tenir una mica de baixada ja que no estava acostumat a aquestes distàncies però tocava pujar cap Cantonigròs i el Coll de Condreu, en arribar a Rupit va començar a ploure i el terra estava molt i relliscós vaig haver de baixar amb molta precaució però quan vaig divisa el rètol d'1 km per la meta sabia que ho havia aconseguit en 5,54 temps 2.671 mts acumulat 169,61 kms 28,7 kms/ h valor medio,  en Or segons l'organització tota una experiència per a la preparació de la Quebrantahuesos.

Quim Rabinad

diumenge, 13 de maig del 2012

SORTIDA BTT 13 /05/2012

RODANT PER LA COSTA I MUNTANYA


A petició d'els que volen anar a participar en alguna proba  de llarg recorregut em decidit de fer kms. sense gaires complicacions i aprofitar tot el temps per pedalar.Sortint de Torroella ens em dirigit cap a Fontanilles,Palau ,Sant Juliá de Boada ,Pals  i vorejant el Quermany per Can Patoxes em arribat a Regincós on em pistejat fins Palafrugell,travessant la població i anar cap a Calella on des de els jardins de Cap Roig em anat costejant per les cales fins arribar a cala Castell on em esmorzat.Desprès  de passar per  S'Alguer em anat a buscar el carril bici que ens a portat cap a Vall-llobrega on em enfilat amunt cap a la pista que va cap a Fitor però aprofitant de agafar alguns corriols més divertits.De Fitor baixada trialera fins al mas Cals on em pujat per la pista que porta cap a Fonteta però desviant-nos per una trialera de baixada llarga i ràpida.Pista fins a Sant Climent,Clots de Sant Juliá i tot seguit em travessat cap a l'estany d'Ullastret i cap a casa.Dos porronets de clara i decidir les pròximes sortides. 72 km. i 1.000 mts +.La ruta está penjada al Wikilok.Salut ,pedals i fins aviat.

diumenge, 6 de maig del 2012

SORTIDA BTT 06/05/2012

SENGLAR-RAID 2012


Aquest diumenge hem sigut colla.Deu beteteros que hem anat a fer la marxa de Cruïlles d'aquest any.Sortíem de Torroella a les 8 i a les 9 ja enfilàvem les primeres pujades des de la palanca de Cruïlles  direcció Puig D'Arques fent uns corriols molt divertits i desconeguts en part per nosaltres.Una vegada que les fortes pujades han posat a tothom al seu lloc,inclòs l'italiá que avui no ha pogut fer-se gaire "el xulo" dons li han tallat les ales ben aviat.Amb l'èlit no s'hi pot jugar ,avui hi era  ben representada, dons  aprens la llisó de seguida , i sí no pitjor per tu.Arribats al "puto Puig D'Arques" hem esmorzat per recuperar-nos i tot seguit baixar per uns corriols inèdits que han fet les delícies d'els joves i han posat a proba les habilitats d'els més grans.Una tombarella d'en Santi en un torrent peró res que no es pugui arreglar amb un tip de riure per part d'els companys.Tornada per Castell d'Empordá ,Canapost,Peratallada,Llabiá on una voluntària amb les" tet.s salías" que ha dit el Gori ens ha fet fotos en un camp de ruelles.Hem acabat la ruta passant per la pujada que va a la Font Pasquala dons l'Abdón ha trobat la ruta fluxeta i així hem acabat fent els 1.200 mts de  desnivell i 70 km.Salut , pedals i fins la propera.  

dimecres, 2 de maig del 2012

Travessia de l'Atles 2012

El 2009 vaig fer la meva primera travessa de l'Atles, vaig quedar tan impressionat i em va agradar tant, que vaig voler repetir. Per fi he pogut tornar a fer aquesta aventura i tornar a contemplar aquests meravellosos paisatges, amb la seva gent majorment Berebers i els seus pobles plens de nens que et cridant ¡¡¡¡¡¡¡Miseeee¡¡¡¡¡ perquè els donis alguna cosa. La sis etapes:  1º  Midel- Tagoudit  2º Tagoudit – Imilchil 3º Imilchil – Anergui 4º Anergui -  Zaouia Ahnasal  5º  Zaouia Ahnasal – Agodit 6º Agodit- Demnate, am un total 450 kms y de mitjana entre 80 i 90 km que es mouen en altures entra   2000 mts a 2800 mts. Els ports es fan interminables a cada corba aquestes desitjant veure el final que mai arriba, els 10 kms últims de les etapes són els que sembla que el comptaquilòmetres s'hagi aturat. Aquest any ens hem trobat una sorpresa, a causa de les intenses pluges, els rius baixen molt cabalosos i el corrent s'ha menjat part de les pistes. En la tercera etapa ens va ploure calamarsa i vam haver d'esperar al dia següent perquè el guia valorés si es podíem fer l' 4º etapa Anergui - Zaouia Ahnasal, havia de passar pel riu uns 30 kms en solitaris i sota el nostre risc. Volíem aventura i així ho vam fer, amb l'aigua al coll la bici a l'espatlla i la motxilla a l'altra mà, creuem en riure més de 20 vegades algunes realment perillosa a causa de la forta corrent, al final esgotats vam parar en un alberg i l'amo ens va dir que no es podia anar a Anergui per allà, la seva sorpresa va ser en dir-li que nosaltres veníem Anergui. Aquest any hem estat 11 valents els que hem gaudit i patit, tots molt durs de pelar, cap caiguda de grau greu, poques avaries mecàniques i un ambient molt agradable de companyonia total, els guies un 10, sempre pendents de nosaltres, espero que els hagi agradat, és una experiència única a la vida del ciclista que mai s'oblida.

Quim Rabinad