divendres, 31 d’agost del 2012

dilluns, 20 d’agost del 2012

Sortida carretera 19/09/2012




Avui tocava la ruta de Foixà, curta però molt divertida, de 70 km (tipo trancacama) passant pels pobles del Baix Empordà (Torroella-Pals-Torrent-La Bisbal-Peratallada-Matajudaica-Foixà-Flaçà-Madremanya-Puból-...i tornant a Torroella.
 Només sortint de Torroella ens hem separat en dos grups de diferents nivells, però a l’hora d’esmorsar ens hem tronat a trobar tots a Puból.
Abans de sortir ens hem fet un foto amb tota la colla per enviar-la a en Rob Veerman qui fa poc va tenir un terrible accident quan sortia amb el club,  a l'hora d'esmorsar en Wolf ha pogut parlar amb ell i la seva dona pel mòbil. En Rob ha dit que aquesta serà la cursa més difícil de la seva vida ... i que pensava guanyar-la ("This is going to be the hardest race of my life....and I’m going to win it!!!"). També ha volgut expressar el seu agraïment per la fantàstica ajuda que va rebre per part del grup de BTT el dia de l’accident,  en especial d’en Santi. Bones noticies esperançadores: Sembla que mica en mica, està recuperant part del tacte del seu cos i ja pot moure una mica els braços superiors. Està posant tot el que està al seu abast per tornar a sortir amb nosaltres el més aviat possible.
Des d’aqui li desitgem molta força per aquesta “cursa” i li enviem una abraçada plena d’anims!!! ROB: "ALL THE BEST WISHES FROM ALL YOUR CYCLING FRIENDS FROM TORROELLA. GET WELL

diumenge, 5 d’agost del 2012

SORTIDA BTT 5-08-12


YUYU   DESTERRAT


Per mirar de contrarestar les males sensacions de la sortida de la setmana passada, que ens va deixar a tots molt " tocats " ,varem decidir  per trencar una mica amb les sortides habituals, fer  que d'aquest  matí de diumenge ens en recordesim com a diferent , divertit i que en companyia d'els companys holandesos d'en Rob desitjar lo millor per a ell i a la seva família.Com de costum em sortit a les 8 i amb  quaranta minuts ens em plantat per esmorzar a  cala Montgó esperant que ens preparessin els kayaks.Una vegada ben esmorzats em començat a remar,uns més que d'altres, cap a Punta Milá , Salt d'el Pastor,cala Farriola i fent unes fotos tot passant per la Foradada.Una banyota a la Farriola i tornar a remar,ara amb una mica més d'onatge i a part de la bolcada d'un  que ha tingut seriosos problemes per tornar a pujar a l'embarcació res més que un bon tip de riure i arribada a cala  Montgó sense més contratemps dues hores desprès.Tornem a sobre de les nostres companyes i amb bon ritme cap a Torroella per fer els porrons de clara que ja els tenim reservats al passeig.Un matí que ens quedarà al record com  el remei per trencar amb la mala estrogança de la setmana passada.Salut ,pedals i fins la propera.