dissabte, 22 de desembre del 2012

dimarts, 11 de desembre del 2012

Resum 2012 d'en Quim Rabinad

Us adjunto un vídeo resum d'aquest 2012, que per mi ha estat un any de bici complet, espero que l'any que ve em pugui superar encara que m'he posat el llistó molt alt i els anys pesen, només desitjar-vos unes bones festes de Nadal i que tinguem la mateixa il · lusió per al 2013
Quim Rabinad



dilluns, 10 de desembre del 2012

ROB

El company Wolf ens a fet arribar un escrit d´en Rob i també una foto:

Aquest missatge és per a tots els nostres amics del CC Montgrí.
Quina alegría de rebre aquest mallot especial amb el meu nom! Ho portaré amb orgull!!! Espero tornar a veure'ns tots l'estiu que ve. Les meves cames s'estèn recuperant realment bé, amb les mans i brassos encare vaig una mica enrere. MOLTS RECORDS A TOTS ELS AMICS DEL CC MONTGRÍ!!! Amor, Rob!"

Gràcies pel detall també de la meva part!!!!

divendres, 7 de desembre del 2012

R0B

ROB
Els amics d'en Rob,l'Art i en Marc  que també eran amb nosaltres el dia del accident el varen anar a visitar el cap de setmana passat i li varen entregar el maillot que el club li ha regalat amb el seu nom.També li varen portar un llibre que ha fet l'Art amb fotos.Os escric més o menys la traducció del mail que he rebut.

Hola amics del club ciclista Montgrí :
Hem visitat en Rob la setmana passada.Li hem entregat el maillot i un llibre que he fet.
Es va posar molt content.
La recuperació es lenta i dura i per el moment pot moure el braç però no les mans.Els nervis del coll estan danyats i a el cos li costa reaccionar  com abans.Però ell es molt tossut i positiu i s'esforça el màxim perquè vol acabar com més aviat millor el llarg camí que ha de recorre .
Esperem tots  el millor per ell.