dimarts, 20 d’abril del 2010

Actuació de l'equip EL DELFÍN VERDE-ONO a Bilbao

BONA ACTUACIÓ DE LES FÉMINES DEL DELFÍN VERDE-ONO A LA CURSA DISPUTADA A BILBAO

El passat diumenge dia 19 es va disputar a Derio la primera cursa de fémines puntuable per la Copa d'Espanya. Aquesta cursa es va disputar sobre un circuit molt tècnic dels anomenats “trencacames” amb nombrosos passos elevats i corbes molt tancades, de 35 km en què les dones de la categoria èlit havien de donar 3 voltes fins a completar un total de 105 km. A la cursa van participar un total de 60 corredores, de les quals només van poder acabar la meitat i es va decidir en l'última volta quan a uns 15 km de meta, la corredora Lucía González, de l'equip Lointek, va poder escapar-se del grup principal aconseguint arribar a la meta en solitari amb un avantatge de 28 segons sobre un grup d'unes 20 ciclistes en què figurava la corredora del DELFÍN VERDE-ONO, Arantxa García, que va entrar a meta en el lloc 16, amb el mateix temps que la segona classificada. Un minut i mig més tard ho farien Anna Vericat en el lloc 21 i Elena Carbonell a 26, ambdues ciclistes del DEFÍN VERDE-ONO-
En aquesta cursa van participar 11 ciclistes catalanes de la categoria èlit de les que només van acabar cinc, tres d'elles les ja esmentades Arantxa García, Anna Vericat i Elena Carbonell del DELFÍN VERDE-ONO. Cal destacar d’una banda, la franca progressió de la joveneta Arantxa García, que amb només 19 anys va aconseguir arribar a meta en el grup principal. D'altra banda el gran punt d'honor demostrat per Elena Carbonell, una de les ciclistes més veteranes del pilot espanyol i el gran esforç d'Anna Vericat qui tot i patir una punxada en la segona volta no va caure en el desànim i va lluitar fins  aconseguir reintegrar-se en el pilot. A la classificació per equips EL DELFÍN VERDE –ONO va assolir el 4art lloc.