dilluns, 7 de juny del 2010

Sortida carretera Ruta de Viladasens 06/06/2010

Ahir varem sortir en Toni, en Carlos Saenz, en Fèlix Pérez, l'Alejandro, en Ferran, en Josep mª Suñer, l'Agustí Sanchez, en Nicou, en David júnior i jo, hi havia algú més però no sé els noms.
La ruta que va ser llarga i amb algunes pujades, la varem fer amb molt bon ritme, varem arribar a l'esmorzar amb una mitjana de 30,7. En David júnior es va despenjar a Camallera però deu ni do com va seguir tota l'estona, en Toni el va esperar i ens varen atrapar poc abans d'arribar a Viladamat que varem haver de parar, vaig rebentar una roda. En Fèlix devia estar cansat, es va asseure una d'aquestes cadires que hi ha a la carretera de Camallera, el podeu veure a les fotos. Vam anar cap a esmorzar a Albons, allà hi varem trobar una altra colla de carretera que havien fet la ruta més curta, també hi havia en Santi i l'Enric Bofill que preparaven la ruta de la Road Book Conrad Lloveras.
En total varem fer 92 km en unes 3 h.
Fotos fetes per en Toni.

Dani Vilà


3 comentaris:

  1. Felix !!!! quin preu fas????

    ResponElimina
  2. eiiiiiii, que t'interessa molt?

    ResponElimina
  3. segons servei Ja saps completo o mamada ejem. en el coche ( asiento del. o trasero o maletero ) de rodillas ( en el campo, con la puerta abierta sentado en el porton ) de lado etc........................

    ResponElimina