dimarts, 13 de juliol del 2010

Actuació de les noies a Aranda de Duero

BON PAPER DE LES CORREDORES DE L’EQUIP EL DELFIN VERDE-ONO A ARANDA DE DUERO

El passat dia 10 de juliol, es va disputar a Aranda de Duero el “XI Trofeo las Cepas” de ciclisme femení amb la participació de les corredores de l'equip EL DELFÍN VERDE-ONO.
La cursa es va disputar sobre un circuit de 36 km. força dur i selectiu en què les corredores havien de donar tres voltes fins a completar un total de 108 kms. Els 38 graus de calor que marcava el termòmetre en el moment de donar la sortida, van contribuir a augmentar la duresa de la cursa. Una prova d’aquesta duresa és que de les 50 corredores de les categories elits i sub 23, que hi participaven només van acabar 21, arribant la darrera classificada a més de 17 minuts de la guanyadora Silvia Tirado.
Per part de les nostres corredores cal destacar les bones actuacions tant de l’Arantxa García, com de la Carol Giménez. Ambdues corredores van estar tota la cursa lluitant en les primeres posicions fins que finalment les corredores de l'equip Lointek de categoria UCI, van aconseguir imposar-se sobre la resta de les participants ocupant els tres primers llocs de la classificació. Finalment l’Arantxa García va aconseguir el 8è lloc de la general i el 3er de la categoria sub 23. Pel que fa a la Carol Jiménez, va assolir el 15è lloc de la classificació a només 3,27 minuts de la guanyadora.