dissabte, 20 de novembre del 2010

Copa Catalana de Ciclocross a Sant Joan Despí

Els gironins Xavier Roca i Marçal Martorell s’imposen en Júnior i Cadets

A la població barcelonina de Sant Joan Despí es va disputar la segona prova de Ciclocross puntuable per la Copa Catalana, en que dos corredors gironins van aconseguir la victòria en la seva categoria.

En la cursa per Sèniors, Veterans i Fèmines es va imposar el veterà Francesc Alsina, seguit de Xavier Martí (Ambisist) i el corredor de Vilobí d’Onyar Xavier Roca (CC Tres Campanars) va ésser el millor Júnior i 4rt de la general, i el veterà Joan Cullell (Remiendos) 20è.

En la cursa de Cadets, el corredor de Santa Coloma de Farners Marçal Martorell (Remiendos) fou el guanyador, seguit de David Payet (Montgrí).

En Màster 30, Joaquim Córdoba (EC Figueres) va entrar 15è, i Joan Cullell (Remiendos) va ésser 2nd Sub 23 en la prova d’Èlits i Sub 23, en que el barceloní Francesc Garcia (Bicicletes Segú) va ésser el guanyador absolut.