dilluns, 25 de juliol del 2011

Sortida BTT 23/07/2011

Arbúcies - Coll de Té - Santa Fe-Turo d’Home - Baixada per Pessavets - Santa Fe - Arbúcies


Components de l'excursió, (per ordre d'edat)
Pere,Josep Diez, Pepe, Fabio, Joaquin, Jordí, Albert, Quim Rabinad.

Aquesta excursió hem notat a faltar l'amic Santi, ell tenia molta il·lusió en portar-nos.¡¡¡¡¡¡¡¡ànim Santi t'esperem¡¡¡¡¡¡¡¡¡

Hem sortit d'Arbúcies amb una mica de retard, pel fet que al Joaquin, se li han enganxat els llençols, suposo que estaria pensant en la Griselda.

Hem enfilat la pista de pujada cap a Coll de Té, 1007 mts. amb un paisatge meravellós ple d'avets, pujant els he posat la música del meu disc de fre, ñik,ñik,ñik, i aviat m'he quedat sol.

Un cop a dalt a Santa Fe del Montseny, per unanimitat hem decidit esmorzar al Avet Blau, entrepà d'anxoves boníssim (segons el Josep).

Un cop aprovisionats de dièsel (cigalons de Baileys + un de Torres 5) i fer-nos la foto obligada amb les Secuellas (Sequocademdrom gigamteum) al jardí de can Casades, hem afrontat el plat fort, la pujada al Turo d'Home de 1.712 mts, amb 6 km de fortes rampes.
La arribada allà amunt, l’observatori ha estat un rosari de Montgrins, però un cop més, no han pogut amb el de 60, ni amb estratègies, a dalt molta boira i fred, llàstima pel paisatge que ens hem perdut.

Des 1.712mts Turo d'Home, hem baixat per Passavets per trialera, fins a la carretera de Santa Fe i cap Arbúcies, parada a l'arbre centenari i fotografies.

Trialeras fins Arbúcies, molt tècniques i difícils molta pedra, però fantàstiques pel que fa a paisatge, només aptes per Jordi Anguila el "Rei de les trialeras, i un cop més guiats pel Superguia Josep Diez.

Per a mi una excursió molt completa, nivell acumulat 1.650 mts amb casi 49 kms, ¡està molt bé¡, amb una mica de tot, pista, carretera secundària, trialeres, tot els ingredients per gaudir. i fer contents a tots.

P.S. (alguns són molt envejosos, perquè no necessiten pinta)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada