dimecres, 28 de setembre del 2011

III Road Book Conrad Lloveras 25/09/2011

El passat diumenge a la Road Book van participar 129 ciclistes formant 52 equips, va fer un sol radiant tot el matí, a les 7:00 ja n'hi havia que s'esperaven per inscriure's.
Com sempre hi va ser present la família d'en Conrad, entre els participants hi havia el seu fill Conrad que el seu equip no havien marcat l'últim control i van recular a trobar-lo, i les nebodes l'Elsa i la Gemma amb els seus nens.
El recorregut curt va passar pel Molí del Mig, pont del riu Ter, la mota direcció la Gola, Mas Pinell, els arrossars de Pals, Fontanilles, el Puig de Font Pasquala, Gualta, la mota del Daró, la mota del Ter, Torroella, falda de la muntanya del Montgrí i arribada al pavelló poliesportiu de Torroella.
El recorregut llarg començava igual que el curt i des del arrossars de Pals es va anar direcció Masos de Pals, urbanització mas Tomasí, pujar el Quermany, Regencós, Llofriu (la Barceloneta), Sant Climent de Peralta, la coneguda per nosaltres “pujada del burro”, Peratallada, Fontanilles, el Puig de Font Pascuala, Gualta, la mota del Daró, la mota del Ter, Torroella, falda de la muntanya del Montgrí i de la muntanya Gran, camí de les Dunes, camp de futbol, i arribada al pavelló poliesportiu de Torroella.
Durant la prova s'havia fet el sorteig de 3 pernils, els guanyadors dels quals en varen marxar ben contents.
Poc abans de les 2 del migdia quan ja en sabíem els guanyadors es va fer l'entrega de trofeus amb la presència del regidor d'esports Juan Aladid, el regidor de seguretat ciutadana Andrés Navarrete, el president del club Lluís Díaz i la Carme Quer, aquest any no vam poder donar trofeu a cap equip femení, l'única participant femenina que havia fet el recorregut llarg individualment havia abandonat.
Hem de donar les gràcies al responsable d’haver organitzat aquesta prova en Santi Lloveras (germà d’en Conrad), agraïm també a tots els col·laboradors i a tots els que ens han ajudat.
Aquí sota hi teniu les classificacions i les fotos. Fins l’any vinent i com diria en Conrad namasteeee!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada