dimarts, 11 de desembre del 2012

Resum 2012 d'en Quim Rabinad

Us adjunto un vídeo resum d'aquest 2012, que per mi ha estat un any de bici complet, espero que l'any que ve em pugui superar encara que m'he posat el llistó molt alt i els anys pesen, només desitjar-vos unes bones festes de Nadal i que tinguem la mateixa il · lusió per al 2013
Quim Rabinad



9 comentaris:

  1. PER MOLTS ANYS ENS PUGUIS DESITGAR BONES FESTES AMB UN RESUM DE L'ANY TAN COLLONUT.FELICITATS.


    SANTI

    ResponElimina
  2. Molt i molt bé. La música ha canviat una mica. L'any que ve pots fer tot el circuït de "RODEOS". Deixar la bici pel cavall i el llaç. Em sembla que amb el canvi de música,jo m'havia d'afeitar.?

    M'agradaria molt fer-ne alguna de dura amb tú però ara mateix no tinc el teu nivell, però tot arribarà ja que tú ens estàs demostrant que amb els anys es millora.

    Jabato o o o o o o o o o o !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Gràcies companys, encara que no surti amb vosaltres tan sovint com voldria me'n recordo de vosaltres, ha estat un any collonut em vaig proposar uns objectius i les he superat, aquest any que ve només demanarem que em deixin com estic, i també demanarem pujar a Basagoda.
    Quim

    ResponElimina
  4. Molt bé Quim. Ets un exemple per a molts, tant pel que fa en l'aspecte esportiu com en el personal. Que tinguis unes Bones Festes!!!
    Ah, per cert la música de los 7 magnificos va per les 7 proves? ó son vuit?

    ResponElimina
  5. Gràcies Lluis, són vuit, però la música és el millor, un clàssic que ens porta bons records després de tants anys encara és magnífica, com nosaltres que estem en vies d'extinció, però seguim sent magnífics, una abraçada i que passis unes bones festes gaudint sobretot de teu nét, jo encara no sóc avi però am surten fills que sense ells no hagués pogut fer les, ells també són magnífics.
    Quim Rabinad

    ResponElimina
  6. HAAA LA MUSICA ES DE LOS SIETE MAGNIFICOS PENSAVO QUE ERA DE LA CASA DE LA PRADERA.....
    MOL BÈ REINA PER FIN HEM FET DE TU UN CICLISTA.....JA ERA HORA.........
    BUENO QUIM ESPERO QUE LA TEMPORADA QUE VE`SIGUI MES BONA QUE AQUESTA.....
    MOL BONES FESTE A TU I FAMILIA......CIAOOOO

    ResponElimina
  7. Gràcies Fabio, tens raó, part del poc que sóc és gràcies a vosaltres igualment et desitjo bones festes a la teva família, ja saps acabarem l'any amb allò de si jo fuea Gay serias l'home de la meva vida, un peto guapooooo.

    ResponElimina
  8. Bones Festes i per molts anys puguis continuar tant fort i gaudin de la bici, tots plegats.

    ResponElimina
  9. Gràcies Narcís, igualment et desitjo bones festes tu si que aquestes fet un campió, ja ho saps l'any que ve mes, som joves, felicitats a tots
    Quim

    ResponElimina