diumenge, 3 de març del 2013

SORTIDA BTT 03-03-2013

 MONTGRÍ A TOPE




Desprès d'haver fet el salt gairebé dos mesos hem tornat a fer córrer les bicis pels corriols del nostre Montgrí ,per cert ,amb tots els agraïments de part del Jorge.En Fabio com podeu veure a la foto ha vingut amb un artilugi que s'ha inventat per calmar la morena.Consisteix a canviar el seient per un tubo de Hemoal de tal manera que quan s'hi  senta reb una dosis de la crema calmant experimentant noves sensacions que diu que no l'hi desagraden....A les trialeres cridava molt però no hem esbrinat si era de gust o de mal. Sorretes a tope,avui estava de conya,tres corriols trialers de pujada que només el " Gran Albert" a fet a 0 i esmorzar a l'Escala. I ha tornar-hi passant per La Clota i  visitant racons amb el mar calmat de fons.El Salpatx, l'Illa Mateua, els Americans i el pou de les Salines amb el Molinet a sota nostre han sigut testimoni del nostre pas.Tornem des de l'Estartit per el mas d'en Coll,Torre Begura i fins al passeig a fer una clara que avui amb el sol que ha fet se'n ha posat la mar de bé. 47 qm. i 900 + .Salut,pedals i a la propera.
                                                                                 

2 comentaris:

  1. Una crónica collonuda!!! Suposo que li donaria gust a en Fabio, perquè sembla que va tornar content cap a casa...de bon rollo...

    ResponElimina
  2. hello thеrе аnd thank you for youг infοrmation – I've certainly picked up something new from right here. I did however expertise a few technical points using this web site, as I experienced to reload the website many times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I am complaining, but sluggish loading instances times will sometimes affect your placement in google and could damage your quality score if ads and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and can look out for much more of your respective intriguing content. Ensure that you update this again very soon.

    Also visit my web page bastahemorroides.com/
    My webpage :: Simply Click Bastahemorroides.Com

    ResponElimina