dimecres, 12 de maig del 2010

Actuació de l'equip EL DELFÍN VERDE-ONO al X Trofeu Rafel Fabra

L’EQUIP FEMENÍ DELFÍN VERDE-ONO VA OBTENIR UN TOTAL DE CINC MEDALLES EN ELS CAMPIONATS DE CATALUNYA DISPUTATS ELS DIES 8 I 9
 
 
El passat cap de setmana es van disputar a Torroella de Montgrí, dins del X TROFEU FABRA, els Campionats de Catalunya de ciclisme femení de la categoria èlit i sub 23 en les especialitats de Contra Rellotge Individual i Fons en Carretera amb una gran actuació de l'equip gironí DELFÍN VERDE-ONO.
 
En la prova de Contra Rellotge Individual disputada el dissabte dia 8, va resultar guanyadora la nord-americana Evelyn ESTEVENS seguida de la catalana Dévora Gálvez qui d'aquesta manera es va proclamar campiona de Catalunya. La subcampiona d'aquesta especialitat va ser la corredora Carolina Giménez i al tercer lloc es va classificar l’Elena Carbonell, ambdues de l'equip DELFÍN VERDE-ONO
 
A la categoria sub 23, la campiona de Catalunya va ser l’Arantxa García també de l'equip DELFÍN VERDE-ONO.
 
El diumenge dia 9, es va disputar sobre un recorregut de 115 km. força dur i selectiu,  dins també del X TROFEU FABRA, la 2ª cursa puntuable per la Copa d'Espanya, i el Campionat de Catalunya de Fons. La guanyadora de la cursa va ser de nou la nord-americana Evelyn ESTEVENS, amb un temps de 2h, 53', 12". En aquesta cursa la sort va estar en contra de les corredores del DELFÍN VERDE-ONO, en principi per la caiguda soferta per la corredora Marta Brugué, a falta de 5 km. per a l'arribada quan figurava en el pilot capdavanter reduït a només unes 15 unitats i en el que també hi figurava l’Arantxa García qui afectada per rampes no va poder disputar l'esprint final. No obstant això ambdues corredores van aconseguir classificar-se en la 14ª i 15ª posició d’un total de 50 participants.
 
En aquesta ocasió la Campiona de Catalunya de la categoria èlit, va estar la corredora de l’equip Bicisprint, Anna Ramírez. Sots campiona va ser Judit Masdeu de l’equip Lointek i al tercer lloc fent medalla de bronze, la corredora Marta Brugué de l’equip DELFÍN VERDO-ONO confirmant així la gran progressió que ve demostrant des de la categoria júnior.

Club Ciclista Montgrí

1 comentari: