dimarts, 17 d’agost del 2010

II Road Book Conrad Lloveras

Ja està tot en marxa, aquest serà l’emblema de la Road Book en el qual si hi cliqueu a sobre hi trobareu informació de la cursa, també hi ha el perfil del circuit llarg per fer-vos una idea de la seva duresa. En breu us avisarem que farem una reunió per acabar d’aclarir el tema dels obsequis i per la gent que ens vingui a ajudar d’alguna manera, ens els controls, etc.



I aquí us presentem el programa oficial, aquest any podeu fer les inscripcions anticipadament mitjançant transferència bancària al número de compte 2081 0206 28 3300007894 i enviar el comprovant a la nostra adreça de correu electrònic clubciclistamontgri@gmail.com o per fax al 972759625 abans del dia 17 de Setembre, també el mateix dia de la cursa a partir de les 7:00.

5 comentaris:

  1. No hi ha descompte per inscripció anticipada?

    ResponElimina
  2. ostres,és veritat, com pot ser que sigui el mateix preu, normalment l'anticipada és més barat, i els que tenen llicència tampoc ho tenen més barat?

    ResponElimina
  3. És veritat, la inscripció anticipada sol ser més barata però aquí s’ha fixat un únic preu de 15 € per a tothom (el mateix de l’any passat) que inclou l’assegurança, avituallaments, esmorzar, obsequi, trofeus… i aquest any amb la possibilitat de fer-la anticipada a fi d’evitar aglomeracions el mateix dia de la cursa.

    ResponElimina
  4. BOna tarda!!

    Teneis algun link donde poder mirar mejor el recorrido y demas informacion.

    ResponElimina
  5. És un recorregut incògnit, tota la informació que podem donar està en aquest bloc, no hi ha cap més enllaç

    ResponElimina