dimarts, 31 d’agost del 2010

Pirin Epic Trail

Després de fer Pedals de Foc i Pedals d'Occitània tocava fer la “Pirin Epic Trail”.

”Pirin Epic Trail”, és una gran ruta al Cor del Pirineu, amb 235 kms i 6.500 mts acumulats, per les comarques de la Ribagorza Oriental el Sobrarbe i l'Alta Ribagorça.

Un cop finalitzada puc dir-vos que és una prova més dura i diferent a les altres dues, els quilometres es guanyen a cada pedalada, s'ha d'anar disposat a pujar per fortes rampes i pedregoses, i amb forta calor, baixades de vertigen.

Les dues primeres etapes Pont de Suert - Seira - Pla es distingeixen per la seu terreny arresti, tant de pujada com de baixada, ressaltar que la baixada fins a Seira és molt perillosa per molta pedra i forts esglaons, la pujada al Collado de Cullivert és infernal, al Road book el descriu perfectament "Atención Fuertes Rampes i Pedregosas.

Les dues etapes següents Pla-Castejon de Sos-Pont de Suert són d'alta muntanya pujades al Port de Sahún 2002 mts, Ampriu (Pistes d'Esqui Cerler) Coll de Basibé de 2.283 mts , ressaltar que els darrers tres quilòmetres de pujada de Ampriu al Collado de Basibé són infernals e inhumans.

Les vistes són increïbles el paisatge meravellós al Mont perdut, Aneto, etc ..
Us la recomano, però compte s'ha d'anar preparat, com us he dit és una prova dura i d'alta muntanya, us ho diu un escalador, pel que fa al demés, tot molt ben organitzat per ARAMONBIKE.

QUIM RABINAD.



1 comentari:

  1. JOSEP-GENÍS. Hola Quim tú creus que es pot fer en dos dies ???? Je,je,je. En Fabio em sembla que s'hi apuntaria.

    ResponElimina