dimarts, 3 de maig del 2011

Mini Resist-Ter

Hola!.

Com la majoria ja sabeu, des del CC Baix Ter, hem organitzat pel proper 14 de Maig la 1a edició de la 4h BTT Resist-Ter (www.4hbttresist-ter.blogspot.com), que és una cursa de resistència per equips adreçada a les categories superiors (de Infantils per amunt)

Juntament amb la prova, el matí, organitzem la mini Resist-Ter (www.miniresist-ter.blogspot.com) que és una prova per la mainada (de 5 a 14 anys) per tal d’iniciar-los en aquest tipus de proves, i puguin tenir l’experiència de realitzar relleus, pedalar en equip, etc...

La prova tindrà classificació i podi, però el trofeu serà el mateix per a tots els participants, ja que des del CC Baix Ter creiem que hem de recompensar l’esforç de cadascú i no la seva condició física (en aquestes categories inferiors).

Agrairíem la presència dels vostres club per tal de fer la prova més atractiva i divertida, així com la difusió de la informació en els vostres blogs.

Recordeu que ja només us queden 7 dies per fer d’inscripció anticipada (5€), la qual cosa agrairíem per tal facilitar-nos la feina.

Hi haurà premi al club amb més participants (anar un dia a jugar amb pistoles làser a Ocitània, i es sortejaran 5 entrades dobles per anar a SELVAVENTURA,

També hi haurà obsequi pel participant més petit, i es sortejaran altres objectes.

COPA PER A TOTS ELS NENS.

podeu trobar tota la informació a la web de la cursa, o a la web del cc Baix Ter.

Gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada