dimarts, 28 de juny del 2011

Sortida BTT 26/06/2011

A les 8 estàvem llestos per sortir el Pere, Josep Genis, Pepe, Fabio, Albert, Joaquin, Quim Rabinad, quan hem vist que pel passeig pujava algú i anava cantant, marxa, marxa, marxa, queremos marxa, una sorpresa el Agustinet ¡¡¡¡¡¡¡.
El dia es presentava calorós i ens esperaven la Gavarres, amb un track que portava el Josep, (al final s'ha imposat el track del Pere), també moltes ganes de canya, ja a si estat.

De Torroella a la Bisbal com sempre a tota llet, i aviat hem començat a pujar amb molta calor per trialeres fins Fitor, allà ens esperava un canti amb anís, que és d'agraïr en aquests dies, ens comuniquen que aviat podrem Almozar a Fitor ja que posaran un bar.

Com a anècdota l'amic Fabio després d'aigua amb anís ha baixat de cul els graons, però com té bon airbag de seguretat, ni s’ha assabentat.
Baixada a tota llet per trialeres molt tècniques jo he agafat les corbes traient la cama a l'estil Rossi.
Hem Almorzat a la Bisbal, i amb el dièsel recarregat (cigalons) a tota llet cap a Torruella.

A causa d'un cop de calor???? (se suposa) el amic Fabio s'ha quedat, i ni el seu amic Pepe ni el Joaquin, l'han esperat, això ha fet, que el dit se li quedés “tieso” y ha estat difícil baixar-se'l, només amb 5 porrons de clara al passeig, ha estat possible.



Hi ha una cosa que em té preocupat perquè, perquè, abans d'arribar a Torroella tots diuen Nina, Nina, Nina. ¿algú m'ho pot explicar?.
Només un consell, cal anar amb compte amb aquesta colla, et roben el GPS i ni t'assabentes, són de guant fi.
A mi m'han sortit 69 kms, (que ningú pensi malament), res més, a part del bon rollo.

Hem decidit que el dia 9 farem l'excursió Camprodon - Coll d'Ares, qui vulgui venir que avisi per allò de les places del remolc i els 7€.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada