dilluns, 1 d’agost del 2011

Sortida BTT 31/07/2011

A la recerca de l'avió perdut.


Després de llegir la crònica, entendreu perquè he titulat la sortida amb aquest nom, encara que també podríem titular "pujada i baixada del Puig Neulós per trialeres”.
El nostre objectiu era el Puig Neulós (1.257 m) i trobar l'avió Francès DC-6 que es va estavellar per aquells voltants, volíem fer aquesta ruta diferent del que havíem fet fins ara, i l'amic Josep ha agafat un track que prometia marxa dura com així ha estat.
En el Castell de Requesens ens desviem cap a una trialera de pujada de pedres, fortes rampes, trams a peu, etc ... pràcticament fins a dalt, perquè el Rei de les trialeres (Jordí Anguila) no fer "zeropoints" podeu imaginar com eren.
Hem dinat en un refugi a causa del fred i vent, un cop a dalt la foto de rigor i comprovant que hem arribat, la sorpresa és que ens hem trobat una nena de 4 mesos que havia arribat abans que nosaltres.
La desconfiança de trobar l'Avió ha començat a regnar en el grup, però el Sherpa Josep ens ha promès portar-nos i ho ha complert, fent callar a alguns, gràcies Josep per la teva obstinació a seguir el track ¡¡¡així s'ha de fer sempre¡¡¡¡.
Realment quan arribes al Avió, impressiona mai havia vist una cosa igual l'impacte va ser brutal i tot i això es manté intacte gran part de l'avió.

Excursió realment dura i pel seu traçat, 1.352 mts acumulats, en 45 kms, diverses caigudes, Joaquin (gorileto), Fabio, Pera, des d'aquí els desitjo una bona recuperació.



El 1986 es va iniciar un incendi en un vehicle a Le Pertús (França) amb ajuda de la tramuntana el foc es va propagar ràpidament cap a la serra de l'Albera, un hidroavió DC 6, francès, amb quatre tripulants van perdre la vida i es van estavellar intentant apagar aquell incendi, el pilot Jean Pierre, copilot Jacques Ogier, mecànic, Ronald Denard, ajudant Jack Lebel.






Fotos de l'Abdon:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada