dilluns, 6 de febrer del 2012

Sortida BTT 05/02/2012

MALA TERRA

Amb la fred i tramuntana del dissabte varem decidir de sortir a dos quarts de deu ja esmorzats per aprofitar tot el matí i va ser així perquè el guia ja va enfilar cap el Montgrí de dret per ca l'andorrà i tot seguit cap a la pedrera d'Ullà.La fred va passar de cop i més com varem posar rumb cap a santa Caterina,bicicleta a coll i cap el puig Roig per començar a baixar per el corriol,tots a peu menys en Tomàs que ens va fer una demostració de les seves habilitats trialeres,amb una finura extrema va anar baixant els esglaons pedregosos fent allò que es diu un 0,per molts anys Tomàs.Tot seguit el guia ens va sorprendre amb un nou sender que volta el mas Reginell i que deixant Roca Galera a la dreta va a buscar el corriol que puja per Mala Terra des de l'Ovelleria.A tothom li va agradar i la Clara va disfrutar de valent.De la fred ningú se'n recordava doncs varem anar fent corriols fins a Roc Ferrán i després cap els Pelats de la Parés passant per la ruta del Vent i ja de tornada dos puja-baixa per les trialeres de Torre Gran i cap a casa que ja havíem agafat gana.Salut i pedals i fins la propera.




Fotos aquí

3 comentaris:

  1. TOMÀS
    M'HO VAIG PASSAR D'ALLO MES BE.... UN DIA FANTASTIC... I COM SEMPRE UNA COMPANYIA INESTIMABLE.

    COMPANYS..... SOU COLLUNUTS...

    ResponElimina
  2. Cada dia feu els reportatges més ben parits. Un dia d'aquests he de mirar de reciclar-me per tal de poder penjar-ho jo.

    ResponElimina
  3. Quim, No se si és la tramuntana però cada dia esteu mes zum....aquests camins no són per a bicicletes són per a cabres, és et finde canvi la bici pel Esqui

    ResponElimina