dimarts, 17 d’agost del 2010

II Road Book Conrad Lloveras

Ja està tot en marxa, aquest serà l’emblema de la Road Book en el qual si hi cliqueu a sobre hi trobareu informació de la cursa, també hi ha el perfil del circuit llarg per fer-vos una idea de la seva duresa. En breu us avisarem que farem una reunió per acabar d’aclarir el tema dels obsequis i per la gent que ens vingui a ajudar d’alguna manera, ens els controls, etc.I aquí us presentem el programa oficial, aquest any podeu fer les inscripcions anticipadament mitjançant transferència bancària al número de compte 2081 0206 28 3300007894 i enviar el comprovant a la nostra adreça de correu electrònic clubciclistamontgri@gmail.com o per fax al 972759625 abans del dia 17 de Setembre, també el mateix dia de la cursa a partir de les 7:00.

5 comentaris:

 1. No hi ha descompte per inscripció anticipada?

  ResponElimina
 2. ostres,és veritat, com pot ser que sigui el mateix preu, normalment l'anticipada és més barat, i els que tenen llicència tampoc ho tenen més barat?

  ResponElimina
 3. És veritat, la inscripció anticipada sol ser més barata però aquí s’ha fixat un únic preu de 15 € per a tothom (el mateix de l’any passat) que inclou l’assegurança, avituallaments, esmorzar, obsequi, trofeus… i aquest any amb la possibilitat de fer-la anticipada a fi d’evitar aglomeracions el mateix dia de la cursa.

  ResponElimina
 4. BOna tarda!!

  Teneis algun link donde poder mirar mejor el recorrido y demas informacion.

  ResponElimina
 5. És un recorregut incògnit, tota la informació que podem donar està en aquest bloc, no hi ha cap més enllaç

  ResponElimina