dijous, 30 de setembre del 2010

II Road Book Conrad Lloveras

Un total de 150 ciclistes es van inscriure a la II Road Book Conrad Lloveras, una mica més que l’any passat, repartits en 61 equips, una bona representació dels clubs del nostre municipi: del Montgrí i Impuls Medes Bike n’eren uns 20 de cada i 12 del Baix Ter, també n’hi va haver de molts altres clubs de pobles veïns i uns 30 que varen venir de Barcelona i rodalies. No hi va faltar la presència de tota la família d’en Conrad, la seva dona, el seu fill, nebots, cunyats...
A partir de les 7:00 del matí ja començaven a arribar per inscriure’s i a les 8:00 en punt ja començaven a sortir els primers. El recorregut llarg va passar pels termes de Torroella, La Tallada, Albons, Viladamat i l’Escala passant per llocs amb magnífiques vistes que tant li agradaven a en Conrad com el Puig Seglar, els penya-segats de Montgó i el Rocamaura, la tramuntana que anava bufant tot el matí va fer augmentar la duresa de la prova sobretot en els punts més alts. Per compensar hi havia els avituallaments amb magdalenes, croissants, sunny, coca-cola... El recorregut curt tot planer fins a Torre Ferrana i com a única dificultat la pujada a les Dunes.
A les 10:00 començaven a arribar els de la curta, els de la llarga a partir de un quart de 12 i van anar arribant ciclistes fins a les 14:00. Passada la 1 del migdia es va començar a fer l’entrega de trofeus amb la presència de l’alcalde Josep Mª Rufí, el regidor d’esports Benet Amat i la dona d’en Conrad la Carmen Quer. A part dels 3 primers equips classificats de cada recorregut es va entregar trofeu al primer equip femení, el del curt van ser la Judit Gonzalez i la Montse Teixidor i les del llarg l’únic equip totalment femení: la Maite Perelló i l’Angelika Rank.
Hem de felicitar a tots els que varen acabar tan la llarga com la curta, especialment els nens més petits que tenien entre 6 i 8 anys que varen acabar la curta. Tothom s’ho va passar molt bé malgrat la tramuntana, molt contents i satisfets d’haver-la fet i molts esperen tornar-hi l’any que ve. Hem de donar les gràcies al responsable d’haver organitzat aquesta prova en Santi Lloveras (germà d’en Conrad), agraïm també a totes les cases comercials que han col•laborat i a tots els que ens han ajudat.
Aquí sota hi teniu les classificacions i les fotos que n’hi ha moltes! Fins l’any vinent i com diria en Conrad namasteeee!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada