dijous, 21 d’abril del 2011

Anna Ramírez de l’equip ONO líder de la copa d’Espanya de ciclisme femení

Anna Ramírez va assolir el liderat de la Copa d’Espanya de ciclisme femení en el G.P. Txorri Erri que es va disputar el passat diumenge 17 d’abril. La cursa que es va disputar sobre un recorregut de 104 km, va ser un atac constant de les corredores de l'equip Lointek, atacs que van ser controlats en tot moment i de forma molt intel•ligent per la corredora catalana i per les seves companyes de l'equip. Finalment la corredora d'ONO a més de classificar-se segona de la general i primera en la categoria elit, es va imposar també en el premi de la muntanya. En la classificació per equips, l'equip ONO es va classificar en segon lloc per davant dels equips elit UCI, Debabarrena i Vizcaya Durango.

La propera cita d'aquesta competició tindrà lloc el proper dia 8 de maig a Cantimpalos, on la corredora d'ONO haurà de defensar el seu liderat.

A la foto d'equip, d’esquerra a dreta; Carol Giménez, Vanesa Calderón, Gemma Toledo, Mayalen Noriega, Violeta Sánchez, María Casnova, Anna Ramírez i Anna Planas.

Salutacions Cinto (coordinador fèmines equip ONO)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada