dimarts, 31 de maig del 2011

Anna Ramírez s'adjudica la Copa d'Espanya

Anna Ramírez, de l'equip gironí CCMontgrí-ONO, es va adjudicar la Copa d'Espanya de ciclisme femení.
La corredora catalana va poder conservar sense problemes el liderat en l'última prova puntuable disputada ahir a Roldán. Anna Ramírez va finalitzar la Xalenge sumant 176 punts enfront dels 150 de la segona classificada Belén López de l'equip Lointek. Cal destacar la bona actuació de totes les components de l'equip ONO que van estar ajudant i donant suport a la Ramírez, durant totes les proves disputades i especialment en aquesta última en la qual es decidia de forma definitiva la guanyadora final de la Copa.