dilluns, 13 de juny del 2011

Transcatalunya 2011

A les 5 del matí han donat la sortida a la Molina, crec que érem al voltant de 300 participants, hem començat pujant de nit cap a Coll de Pal, una pujada de fortes rampes fins a arribar als 2.100mts. Després una baixada vertiginosa fins als 800mts. Tornem a pujar fins als 1.500 mts al segon port a partir d'aquí un puja i baixa constant trenca cames fins al final.
Hem sortit un grup molt compacte Pere, Josep Genis, Joaquin, Pepe, Fabio, Jordi Anguila, Abdon i Quim Rabinad, companys al màxim.
La distància de 195 km dóna per a moltes anècdotes, per exemple l'amic Pere buscant un poble per prendre's una canya (cosa mai vista), el Josep Genis nostre Yatola, tots li seguíem sense el ens haguéssim perdut segur, el Joaquin amb les seves rampes, Fabio insultant al final, El Jordi amb el seu cavallet, Abdon preocupat per arribar, el Pepe company total, un servidor em passa de sobre dosis.
Santi s'han passat tot el camí cridant a la Nina, Nina, Nina, Els amics de Santa Coloma de Farners els teníem negres, apareixien i desapareixien constantment deien ¡i són aquí els Montgrins! així bona part del camí.
Mai havia fet una distància tan llarga, els quilòmetres passen molt lents, quan arribes al quilòmetre 100 et falten 95 més, és una passada, et comencen a fer mal les cames el cul, no hi ha descans, és un no parar, fins al final, en la meta aplaudiments, aquest és el millor moment del dia, et sents orgullós de tu mateix.
L'organització de PROBIKE 1 octubre s'ha de reconèixer que s'ho curren.

Nois sou uns craks, dóna gust Pedalejar amb vosaltres, només us puc dir gràcies per tot companys. ¡¡¡¡¡¡¡¡Animo chavales¡¡¡¡¡¡.






Fotos de l'Abdon:

4 comentaris:

  1. tomàs.

    sort que se que heu quedat tots ben fregits i axixarrats.... tot i aixi em feu molta enveja. una abraçada a tothom. que heu superat una vegada mes un repte... i tots junts... es d'atmirar. sou bons... i prou..

    ResponElimina
  2. tomàs
    video molt molt xulo.... que currat......

    ResponElimina
  3. Quina passada ,sembla que esteu sobre els núvols!!! unes fotos molt guapes!!

    ResponElimina