diumenge, 19 de febrer del 2012

SORTIDA BTT 19/02/2012

JUIÁ-MINA DEL NEN JESÚS-CASTELL DE SANT MIQUEL







Avui hem fet aquesta ruta per fer callar al noi de la Peugeot que feia díes que frisaba per anar al castell de Sant Miquel.Aixì que a les 8 hem posat rumb cap a l'Isla on els xipirons i la raballa ens estaben esperant.A quarts de deu hem començat a pedalar desde Juiá i a pujar,pujar.......... baixar,baixar...... fins arribar a la mina del nen Jesús.Després de fer l'ofrena corresponent hem pujat per un corriol d'aquells que t'en recordes fins arribar al Castell de Sant Miquel on ens esperaben les amigues d'en Pepe........,per aixó volia anar al Castell,i jo he aprofitat per fer amistat amb un pelat molt peculiar.Hem enfilat pista fins trobar els corriols trialers que ens han pujat fins els Angels i aleshores baixada rápida fins a Juiá.30 km. i 1.000 mts. sortida perfecte.Apa ,salut ,pedals i a la propera.



Volem donar ánims a en Fabio i a l'Agustinet que ningú sabía que había estat fotut.Milloreu aviat que us trobem a faltar.




1 comentari:

  1. Pel que sembla pedalant ens passa igual que quan treballem, un ho fa (J-Anguila alies LUKY LUKE) i els altres s'ho miren.

    Fins diumenge.

    ResponElimina