dilluns, 4 de juny del 2012

Cabrerès 2012

Un cop finalitzat el Cabrerès 2012 podem fer balanç, vaig escollir el recorregut llarg 60 kms aprox. ens van fer passar per trialeres i fang una mica de tot, en general ben organitzat i he pogut apreciar més gent que l'any passat, el millor és el massatge del final gratuït, a mi particularment em va anar molt bé començo a agafar la forma. Aquest cap de setmana el Jordi i jo ens anem a la Transcatalunya amb il·lusió haver que surt.

2 comentaris:

  1. Molt bé Jabato, però no deixo de petir per tú. Aquest any, si pots fer memòria(tú ja ets un xic gran), no has entrenat gaire. Tan sols has sortit quatre diumenges amb el amics i no portes un entrenament adient per la Trans-Catalunya. Jo crec que patiràs una mica amb en Luke Luke ja que ell si que s'ho muntat bé i no ha parat d'entrenar. Molta sort i si pot ser que un plogui una miqueta per poder fer fang i fer-ho mes divertit.

    ResponElimina
  2. Josep gracies, un verdade marica, perdo amig, jo he entrenat més que mai i cada vegada em costa més agafar alguna cosa de forma, em sembla que em comprare una bici de passeig per anar almozar els dissabtes, però si és veritat que aquest any he fet més coses que mai, el mes de juliol el penso dedicar al relax total ia que aquests Alemanys no em volen prejubilar.
    Quim

    ResponElimina