dilluns, 20 d’agost del 2012

Sortida carretera 19/09/2012
Avui tocava la ruta de Foixà, curta però molt divertida, de 70 km (tipo trancacama) passant pels pobles del Baix Empordà (Torroella-Pals-Torrent-La Bisbal-Peratallada-Matajudaica-Foixà-Flaçà-Madremanya-Puból-...i tornant a Torroella.
 Només sortint de Torroella ens hem separat en dos grups de diferents nivells, però a l’hora d’esmorsar ens hem tronat a trobar tots a Puból.
Abans de sortir ens hem fet un foto amb tota la colla per enviar-la a en Rob Veerman qui fa poc va tenir un terrible accident quan sortia amb el club,  a l'hora d'esmorsar en Wolf ha pogut parlar amb ell i la seva dona pel mòbil. En Rob ha dit que aquesta serà la cursa més difícil de la seva vida ... i que pensava guanyar-la ("This is going to be the hardest race of my life....and I’m going to win it!!!"). També ha volgut expressar el seu agraïment per la fantàstica ajuda que va rebre per part del grup de BTT el dia de l’accident,  en especial d’en Santi. Bones noticies esperançadores: Sembla que mica en mica, està recuperant part del tacte del seu cos i ja pot moure una mica els braços superiors. Està posant tot el que està al seu abast per tornar a sortir amb nosaltres el més aviat possible.
Des d’aqui li desitgem molta força per aquesta “cursa” i li enviem una abraçada plena d’anims!!! ROB: "ALL THE BEST WISHES FROM ALL YOUR CYCLING FRIENDS FROM TORROELLA. GET WELL

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada