dimarts, 11 de setembre del 2012

Carta per en Rob

                                              ROB

    Aquest es el text,traduit al anglés,que l'hi hem enviat per correu a en Rob
.

Hola Rob:
Ja han passat uns dies desde que vares tornar al teu país i tant el grup de btt com el cc montgrí volem saber com va la teva convalescència.
 En primer lloc el que volem es donar-te forçes i ànims perquè el teu cos torni a recuperar-se el més aviat i bé possible.
 Ens va saber molt de greu que el que tenia que ser una divertida sortida acabés amb un ensurt de tal magnitud , i creu que ens va deixar a tots ben  "tocats "  i et recordem en molts moments.Quan  ens passen aquestes coses et dones compte del poc que sabem apreciar la salut quan estem bons.
 Hem anat la setmana passada a casa de la persona que desinteresadament va portar els teus companys i les bicicletes fins al camping i li hem volgut agraïr fen-li un petit obsequi en nom del club.
 No cal dir-te  que sempre que necessitis alguna cosa de nosaltres només tens que posar-te en contacte  amb nosaltres i amb el que poguem ajudar-te no dubtis que ho farem.
 Bé Rob,esperant estar en contacte desitgem que tant tú com la teva familia encareu el futur amb l'optimisme i valentia necessaria per passar aquest mal tragul.Nosaltres desde la distancia os diguem: ànims i fins aviat. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada