diumenge, 14 d’octubre del 2012

Ampliació d'el Trial Bike Park

Torroella disposa d'un circuit de BTT il·luminat, el primer de la demarcació

Instal·lat en terreny municipal, fa 1.100 metres i el comparteixen els tres clubs del poble.

S'aprofiten les torres de llum del camp vell de futbol

10/10/12 02:00 - TORROELLA DE MONTGRÍ - Joan Puntí

Torroella de Montgrí ha posat en funcionament des de fa unes setmanes un circuit d'entrenament de la modalitat de BTT, que disposa d'il·luminació artificial, fet que el fa únic en la demarcació. El circuit està situat en el vell camp de futbol de Torroella, en desús des que es va dotar de gespa artificial l'estadi, al costat. El consistori torroellenc ha facilitat els terrenys als impulsors i es fa càrrec també del cost de la il·luminació artificial.
Els tres clubs de la població –CC Montgrí, el CC Baix Ter i l'Impuls Medes– es van posar d'acord per fer-ne el marcatge, acció que es va fer amb pneumàtics. El circuit està situat al costat del parc de bicitrial, inaugurat fa poc més d'un any. L'ús del circuit està obert a tothom, menys en hores reservades per als club locals. Tots aquests disposen d'unes franges horàries, durant les quals és imprescindible disposar del carnet de soci del club corresponent per fer-ne ús. La resta de l'horari està obert al públic.
El regidor d'Esports, Joan Ramon Alalid, va remarcar ahir la importància de la instal·lació per al poble: “Entre setmana i de nit és complicat i perillós entrenar-se per les carreteres. Per això vam pensar que aquesta era una bona solució.” Alalid va exposar ahir que el camp vell on s'ha instal·lat el circuit d'entrenament era una zona infrautilitzada des que fa prop de vuit anys es va instal·lar la gespa artificial al camp de futbol: “Aquest camp servia, abans, quan hi havia herba natural a l'altre camp, als futbolistes per entrenar-se. Ara s'utilitzava poc.” El regidor va remarcar la implicació dels tres clubs i va felicitar-se de l'aportació que es farà a l'esport local: “Els altres clubs del municipi tenien lloc per entrenar-se. Ara també el tindran els ciclistes, que a Torroella de Montgrí son molts.”

(Notícia d'El Punt)

 

1 comentari: