dilluns, 9 de maig del 2016

INSCRIPCIO CLUB CICLISTA MONTGRI

Full d'inscripció - Club Ciclista Montgrí
Com tots sabeu, fa uns mesos hi va haver renovació de la Junta al Club Ciclista Montgrí. Com heu pogut veure hi han hagut canvis més o menys visibles en els diferents ámbits, xarxes socials,facebook, twitter, sortides, etc....

Volem fer que el Club Ciclista Montgrí torni a ser el que va ser...un club amb cáracter, obert a tothom, amb valentía i amb ganes de fer i organitzar tot el que calgui perquè Torroella de Montgrí compti amb nosaltres.

Farem sortides setmanals, prepararem alguna sortida especial, farem com sempre la Festal del Pedal i d'altres proves i actes que donaran marxa al Club (socials, pujada a les Dunes, etc...)

Necesitem l'ajuda de tothom, necesitem la vostra participació en tots els actes que fem, necesitem fer grup, necesitem el suport de tots, .....us necesitem.
Cal demostrar aquesta ajuda amb fets i no paraules, com deia algú.

Us demanem el vostre suport i ens aquests moments es de vital importància que signeu el full d'inscripció. Aneu fins a aquest enllaç empleneu el full d'inscripció i automàticament formareu part del CCM. El preu de l'inscripció es de 20 € anuals.

Moltes gràcies a tots.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada