diumenge, 7 d’agost del 2016

7/08/16 SORTIDA DELS AVIS

Els nostres avis continuen fent les seves sortides.....fan menys quilòmetres que nosaltres (evidentment), però diria que son igual de valents o més fins i tot....qui sap que farem nosaltres a la seva edat.
Avui s'han trobat a Can Bosch (Púbol).
No ens han fet arribar cap crònica però de ben segur que han disfrutat de la bici.
Vinga ja ho sabeu...animeu-vos i sortiu amb el Club Ciclista Montgrí.






















En la foto podem veure a la Mercè en primer terme, així com en Batis (l'amic vasc que any rere any surt amb el Club).Benvingut de nou al Empordà!!
En Simón molt seriós, i en Seve ( avui en fa 69) Felicitats!!!
Les cares de felicitat ho diuen tot de la sortida que han fet. Per molts anys companys!!!

6 comentaris:

  1. Respostes
    1. Hola Enric, responent a la teva pregunta, et tinc de dir que els festius, sortim de devant Can Joan Quer, a dos quarts de vuit.
      Els dimecres i divendres, a la mateixa hora, peró de la plaça de " la Sardana".

      Elimina
  2. Respostes
    1. Amic Narcís, t´haig de donar la raó. Jo tinc setanta dos anys, i que jo sàpiga, ni sóc avi, ni crec que en sia mai. Qué hi farem...

      Elimina
  3. Bé, ja que s´ens demana que fem algún comentari, amb molt de gust, us explicaré que ahir vaig tenir un petit incident amb la bici, ja que em va explotar ( literalment) la roda del devant. La sort va esser,que aixó passes, en planer, ja que si arriba a pasar tot baixant cap a Monells, hauría pogut prendre mal.Quan fem baixades i anem a quaranta o més, caldría que pensesim amb aquesta posibilitat.És un consell d´amic.

    ResponElimina