diumenge, 21 de febrer del 2010

Sortida btt 21/02/2010

Aquest mati, tal com estava previst, hem anat cap a les Gavarres . Érem una bona colla: P. Pijoan , J.Diez , Agustinet , Salva , J. Mª. Casadellà , J. Angila , X. Ayats , Fabio , S. Bech, Jo (Abdon) i “carne fresca “ (en Raül) , que ha aguantat molt bé .

Ha estat un dia amb bastants entrebancs , començant amb els pedals fluixos de l’Agustinet. Hem anat a esmorzar a l’hostal nou de la Bisbal que, com sempre, ens han fet esperar molt.

Be , comencem a pujar cap a la Serra dels Perduts ( molt dura ) i continuen els problemes, en Fabio se l’hi fa malbé la direcció i en Xevi l’hi arregla amb una pedra com a coixinet , però no ho veu clar i marxa amb en Santi i en J Mª. cap a Fontanilles a veure com neixen dos precioses cabretes (Felicitats Santi per la ampliació de família). El grup que quedem continuem direcció a can Miraneu , per unes trial·leres perilloses a on han caigut en Jordi Anguila i en Xevi Ayats.

Després de tot això , semblava que anàvem a apagar foc cap a casa.

La setmana que ve anirem a Girona , i sortirem a les 7:45 de Torroella de Montgrí amb furgoneta i remolc.

Abdon




4 comentaris:

  1. molt maques les fotos de la sortida

    ResponElimina
  2. Que bona companyia! Quina colla que som!!! Diumenge que bé! Ruta ES-PEC-TA-CU-LAR!!!
    No falteu!!!!

    Agustinet

    ResponElimina
  3. la bici de Fabio ya esta ai boxer ...CIAOOO

    ResponElimina
  4. Molt bé tot plegat, tant la sortida,com les fotos, com la crònica. Cal esmentar la pinya que es va fotre en Jordi. Com estàs?? En veiem diumenge a tres quarts de vuit amb entrapà incluit.

    ResponElimina