dijous, 8 d’abril del 2010

Participació del Delfín verde – Ono al trofeu inici de Castellolí

El passat dissabte 3 d’abril es va disputar a Castellolí, el 1er Trofeu Inici amb la participació de quatre corredores del nostre equip. Aquestes corredores participants van ser: Anna Planas, Arantxa García, Elena Carbonell i Marta Brugué.
La cursa que es va disputar conjuntament amb els corredors júniors, constava de 9 voltes al circuit Parc Motor de Castellolí, amb un total de 36km. i va ser guanyada per la corredora Sandra Santanyes, de l’equip Trek-Lorca. La classificació de les corredores del DELFÍN VERDE-ONO, va ser la següent:
4art lloc Marta Brugué
6è “ Arantxa García
7è “ Elena Carbonell
9è “ Anna Planas
Cal destacar que aquestes quatre corredores van lluitar des del principi fins al final amb molta voluntat i coratge, lliurant al màxim en el seu esforç.
Una nota molt positiva per la corredora Anna Planas que tot i sent la seva primera cursa va obtenir un resultat magnífic. L’altra nota positiva fou el 2on lloc a la categoria sub 23, assolit per la corredora Arantxa García, aconseguint així el primer podi de la temporada 2010, per l’equip.