divendres, 3 de setembre del 2010

Agraïment

Em dic Isa, sóc amiga de l’Isabel. La noia que ens veu ajudar atendre en l’accident de bicicleta, baixant el coll d’Aspin.

Tal i com ja varem quedar, us informo que ella està bé, desprès de tenir-la un parell de dies hospitalitzada a Tarbes, ja la tenim a casa. Ha acabat amb la clavícula y el nas trancat, alguns punts, però res greu per el que podia haver estat.


No se el nom de ningú de vosaltres, però tant jo com els meus companys us voliem agraïr de tot cor, tot el que vareu fer per ella. Varem tenir molta sort de trobar gent com vosaltres, amb aquesta immillorable qualitat humana.


Gràcies per tot el que ens veu oferir, la autocaravana, les mantes, els que van baixar avisar al resto dels nostres companys i fins i tot els massatges a les cames que algú de vosaltres li veu fer a la Isabel i tant va agrair.

Gràcies a cadascú de vosaltres, i dir-vos que sóc de Navarcles (comarca del bages), i estaré contenta si algun dia us puc ajudar en qualsevol cosa, al igual que el resto dels meus companys.


Aprofitem a convidar-vos a la marxa selènika, la cursa de btt que tindrà lloc el proper 26 de setembre. us adjunto el link per si algú de vosaltres estigués interessat http://www.selenika.com



Salut i quilòmetres.

1 comentari:

  1. Estem molt contents que la Isabel estigui bé. La veritat és que teniem por que s'hagués fet més mal. Que es recuperi aviat i amb una mica de sort ens veiem a la "Selenika".

    ResponElimina