dilluns, 26 de desembre del 2011

Dinar del soci 06/12/2011

El Club Ciclista Montgrí, que presideix Lluís Díaz, amb David Payet com a “pal de paller”, va celebrar la cloenda de la temporada amb un emotiu dinar de germanor, en el Restaurant Golf Empordà, de Gualta, amb uns 100 participants del club.
En el transcurs de la festa es van fer els corresponents lliuraments de premis i diversos reconeixements als qui els han guanyat a pols, per diversos motius, des de els més petits de nens i nenes fins als més grans, i també als cicloturistes de ciclisme de lleure.
Altres distincions van ser per la Casa Enplater, ONO i Diputació de Girona, entre d’altres.
En el transcurs de la festa es va recordar que el CC Montgrí te com un dels plats forts un equip de fèmines a nivell estatal, que participa en la Copa d’Espanya, entre d’altres, i que fa pocs dies han estat unes de les promotores d’un circuit polivalent pel ciclisme de trial i altres especialitats similars.
El lliurament de guardons va estar presidit per Jordi Cordon, alcalde de Torroella de Montgrí, Delegació de Ciclisme i resta de col•laboradors.
La cloenda de la festa va anar a càrrec del Mag David, en una divertida actuació, seguit d’un ball per tothom, que va tancar la festa.

Nota: Francesc Moradell (Delegació de la F.C.C. a Girona)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada