Podi de l'Arnau al Trial Solidari Ciutat de Vic

Aquest passat diumenge ens vàrem desplaçar fins a Vic, a fi de participar en el Trial solidari Ciutat de Vic, molt ben organitzat per Trialsport.
Va ser un matí molt fred, però que no va privar moltíssims pilots d'assistir en aquesta festa del trial que ja s'està convertint en un referent dins del món de la bici de trial.
La recaudació de les inscripcions i esmorzar, un total de 2245 € es va destinar a la Marató de TV3.
En referència als nostres pilots, tots ells molt novells en el món del biketrial i sobretot de la competició va ser molt bona.
L'Arnau, va aconseguir un podi fent el 3r. de la classificació de l'Open Blanc a només 5 peus del 1r classificat.
En Didak, va participar en l'Open blau quedant en 11ª posició. i l'Eudald va fer un 12è lloc en la categoria de benjamí, on hi va haver una participació de 22 pilots.

Links cap a: Fotos de Trialsport, fotos de Mireia Martin, Classificacions