dimecres, 21 de setembre del 2011

III Road Book Conrad Lloveras

Com ja sabeu el Club Ciclista Montgrí organitza aquest diumenge la tercera edició del Road Book Conrad Lloveras, que es va crear amb l’adéu d’en Conrad, qui havia estat el nostre president i persona vinculada sempre amb el club.

La prova sortirà lliurement a partir de les 8 del matí fins a les 9:30, del Pavelló Poliesportiu, i tindrà dos recorreguts per escollir, de 60 km. i 22 km. (aquest apte per tots els públics), per camins de la zona del Baix Empordà, i, com és habitual i norma en aquesta especialitat de BTT, cada corredor rebrà un llibret, a la sortida, les instruccions del qual caldrà seguir, ja que la ruta és una incògnita i segellar els controls que anireu trobant al llarg del recorregut, a l’arribada caldrà entrar al pavelló i mostrar el llibret. Hi haurà un avituallament al recorregut llarg.

Cal recordar que aquestes proves tenen un encant especial, ja que és tant important l’estat físic com la imaginació i l’enginy per seguir el camí correcte, que és tot un secret, la qual cosa farà que els participants podin gaudir d’una matinal de BTT diferent, especial i divertida. I a la tornada, un bon esmorzar i una samarreta tècnica per a tots els participants i es sortejaran 3 pernils.

També recordar que es tracta d’una prova cronometrada i es farà classificació, hi haurà trofeu als 3 primers equips classificats de cada recorregut i al primer equip femení de cada recorregut.

El tancament del control d’arribada serà a les 14:00.

Cal que com a mínim un membre de l’equip porti comptaquilòmetres i un telèfon mòbil per poder contactar amb l’organització en cas que sigui necessari.

També es recomana tenir un suport per portar el llibre de ruta a la bicicleta, hi ha la possibilitat de llogar-ne un pagant una fiança de 3 € que seran retornats al tornar el suport.

Us esperem doncs aquest diumenge, amb ganes de pedalar i passar-ho bé.

7 comentaris:

  1. Bones , em podeu dir fins a quina hora es pot fer la sortida ?? De 8h del mati a....
    Gràcies.

    ResponElimina
  2. es necesaria la llicencia de ciclisme ??

    ResponElimina
  3. La llicència no és necessària, pots córrer tant si ets federat com si no ja que el preu inclou l'assegurança.

    ResponElimina
  4. putada pels federats que hem pagat mes del comte....

    ResponElimina
  5. eih !!! les fotos del Road Book 2011 quan i on estaràn disponibles ?

    ResponElimina
  6. Quant posareu les classificacions , ja han passat uns dies i sempre un vol saber el temps i la participació , gracies.

    ResponElimina