dimarts, 4 de maig del 2010

Festa del pedal 01/05/2010

En la Festa del pedal celebrada dissabte passat hi van haver 56 inscrits, degut al mal temps l'assistència va ser força més baixa que en anys anteriors, es va posar a ploure mentre fèiem les inscripcions.
Quan passaven 20 minuts de les 10 vam donar la sortida, ja no va ploure més, vam passar com sempre pel camí asfaltat d'anar a l'Estartit, el cotxe que portàvem a davant va sortir bastant accelerat, a la tornada ja anava més tranquil.
Vam arribar a la pineda de l'Estartit, vam repartir els entrepans, uns àlbums de Panini per els petits i els trofeus: el més petit va ser en Quim Laparra de Les Olives, la més petita la Cristina Planellas de Torroella tots dos de 6 anys, el més gran en Pere Agustí de Palamós de 78 anys i la més gran la Dolors Martí de Torroella de 67 anys, l'hereu va ser en David Martín de Torroella i la Pubilla la Mariona Alcaide d'Ullà.
Seguidament es van sortejar articles de Bicicletes David i samarretes d'Aluminis Jordi i tornada pel mateix camí, a dos quarts d'una arribàvem a Torroella. Donem les gràcies als qui van venir a la pedalada i a tothom que hi va col·laborar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada