dimecres, 19 de maig del 2010

Sortida especial 16/05/2010

Aquest diumenge la colla de btt, va anar a fer la ruta de Terra de remences.Erem en Pere P, en Josep D, en Tomas S, l´Abdon i jo, que em va fer gracia acompanyar-los, tant punt m´ho varen dir.
Tot una colla de valents que volien fer els 175 Km, ja que n´hi ha que preparen la Transcatalunya en btt.
Varem sortir a 7:15 de Torroella direcció Sant Esteve d´en Bas.
Un cop començem a pedelar en Pere diu -vingue nois- i marca el ritme, fem el Capsacosta tranquilament tots junts i la baixada a bon ritme, que no el deixem fins abans de Ripoll, on parem a esmorçar com sempre. Anem fent ruta, piques de pujada i de baixada, fins a peu del coll de Bracons on es diu: tothom a la seva fins a dalt.
Un cop hi som tots, menjem una mica de grana d´en Pere i començem a baixar pensant en el dinar sobretot els veteranos, la baixada la portava en Josep, pero en Pere s´espavilava força també. A Sant Pere de Torello ens aturem en un bar de l´entrada, primer un purró de clara per fer passar la set i despres!!!!!!!!!!!!!!!
Un cop dinat i fet postres, tornem-hi tranquilament cap a Manlleu, per pujar el coll de Bac i coll de Condreu, on en Tomas i l´Abdon fan una baixda molt ràpida i cap a la furgo.
Total 6h43m pedelats i 8h55m per fer la ruta.
Jo haig de dir que feia molts de dies que no sortia amb la colla de muntanya a esmorçar i pasar un fantàstic dia de bici amb els companys.


Toni


2 comentaris:

  1. tomas s
    molt bon dia, bona ruta, millors companys, tot perfecte.... espero repetir-ho properament... moltes gracies a tothom.

    ResponElimina
  2. Quins macarrons de la brasilenya que ens vam menjar! només faltava en Fabio per devorar-los, el que es va perdre!!!!!!

    ResponElimina