diumenge, 30 de maig del 2010

Sortida carretera Ruta de la Ganga 30/05/2010

Avui hem sortit en Quico de Campdevànol, en Rana, En Met, En Nicou, En Lluís Fronton, En Lluís Barbosa i jo.
Hem anat direcció Begur, en Quico i en Rana s'han posat a davant a un ritme de 35 km/h, quan pujàvem a Begur no tots aguantàvem el ritme i el grup s'ha separat, ens hem quedat en Lluís Barbosa, en Lluís Fronton i jo, passant per Palafrugell ens hem trobat en Ramon Cateura que ha seguit amb nosaltres.
Hem continuat direcció Calonge, pujant a la Ganga ens hem trobat en Met i en Nicou que també s'havien despistat, a la Bisbal hem girat a Cruïlles per arribar a Monells que havíem decidit que esmorzaríem allà, ens hi hem trobat la colla de muntanya, també un altre grup de carretera on hi havia en Lluís Díaz, en Toni i la Gemma, ells han anat directe a Palafrugell, han passat pels revolts de Torrent i cap a la Bisbal, Cruïlles i Monells.
També han sortit en Joan Quer, en Ventura, en Santi, l'avi Fèlix, i la Mercè que anaven més tranquils cap a Begur però no els hem trobat a l'esmorzar.
Quan hem acabat d'esmorzar hem decidit anar a pujar els Àngels, hi hem anat en Lluís Barbosa, en Met, en Lluís Fronton, en Nicou i jo.
Hem tornat a baixar a Madremanya i tornar per Monells, Corçà, Casavells, Fonolleres i cap a Torroella. Hem fet 96 km. i 3:40 h. pedalant.

Dani Vilà


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada