divendres, 1 de juliol del 2011

Campionats d'Espanya

Les nostres corredores Anna Ramírez, Mayalen Noriega, Anna Planas, Marta Bassa, Maria Vilanova, Esther Vidal, Vanessa Calderón, totes elles han participat als campionats d’Espanya a Castelló, l´Anna Ramírez i la Mayalen han participat a la modalitat de crono assolint l´Anna el 4art lloc i la Mayalen el 5è lloc.
A la modalitat de ruta l’Anna Ramírez el 2n lloc, els jutges tingueren que estar mirant la foto finish per poder donar la guanyadora.

Crònica de la federació:

ANNA RAMÍREZ TORNA A TREPITJAR EL PODI D´ UN CAMPIONAT D´ ESPANYA

Notícia publicada el 28-06-2011

La participació catalana als Campionats d´ Espanya que han emplenat les carreteres de Castelló aquest cap de setmana ha tingut en Anna Ramírez la seva representant més destacada junt la nova incorporació de Maialen Noriega i els sots 23 Jordi Simon i Cristian Astals. L´ osonenca fou segona a la cursa de fons només superada per Rosa Bravo i davant Silvia Tirado, totes tres escapades. En aquesta prova Débora Gálvez fou vuitena. Un parell de dies abans Ramírez es quedà a uns quinze segons del podi de la CRI sent quarta, just davant de Maialen Noriega. Assenyalar que a més de les components de la selecció catalana van participar sis integrants de l´ equip ONO més altres dues independents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada