dimecres, 6 de juliol del 2011

Noticia d’última hora a la Transpyr

(publicat per Narcís Nogué a www.futuresport.cat)

En Paco i en Santi tornaran en bicicleta fent la ruta al reves. Aquí us ho explico:

Quarta etapa de la Transpyr
I arriba a la meitat de la ruta dels Pirineus a la població de Ainsa.
La duresa d’aquesta prova ja ha fet abandonar al 20 % dels corredors. Estan ja a terres aragoneses i el paissatge ha passat dels pics i la verdor del Pirineu Català a la roques i terreny àrid del Pirineu Aragones. 3000 metres positius i negatius i molta calor per variar una mica dels dies de pluja que havien tingut en les altres dues anteriors etapes.
M’han explicat que estan veien uns paisatges únics que val la pena anar-hi encara que sigui amb una furgoneta i fer l’etapa aquesta, van per dins el Pirineu per unes valls i muntanyes grogues de ginesta. Diu que del quilometre 30 al 42 baixada que han adelantat a molts ciclistes, terreny semblant al Montgrí i Cadaques, o serà l’enyorança, jaja.
En una d’aquestes baixades de dues hores amb uns penya-segats imponents en Santi a llançat una de les nous que porta amb les cendres del seu germà, les va deixant per on veu els millors paisatges del Pirineu.
Després d’aquesta etapa en Paco i en Santi han hagut de fer-se unes cures, de moment res que no pugui curar una guapa metgessa, això demostra la gran duresa d’aquesta prova per etapes, que quan encara no estàs recuperat d’una ja en ve una altre de tant o mes dura.
Per sopar un entrecot de ½ kg sense os i a dormir aviat.
Cinquena etapa de Ainsa a Jaca.
Primera etapa que diuen de transició de 100 km i menys de 2000 metres de desnivell +
Això comença a fer baixada, anims a tots els participants i sobretot en Paco i en Santi.
En total porten ja 14.000 metres positius acumulats i avui han arribat molt aviat a les 16.30
Ara estaven a la dutxa i preparats per anar a sopar un peix a la brasa, sembla que no passen gana tampoc.
Tots els que coneixeu en Santi no us estranyarà el que està passant a la Transpyr 2011.
Aquesta parella de Futur Esport Team ja s’han fet amics de tots els ciclistes i totes les ciclistes, membres de l’organització, i personal sanitari, abraçades per aquí i petons per allà.
En Santi ja el coneixen per el de la campaneta, els corredors italians diuen campanila.
Se’ls hi ha afegit un andalús a l’equip doncs el seu company basc va abandonar.
Ja també ha batejat en Ronaldo, en Mourinyo, ... es troben sempre amb els mallorquins, i mes o menys als avituallaments sempre són els mateixos.
En resum que estan molt contents per com ho porten i el bon ambient amb els altres corredors.Fotos d’en Ramon Cateura per veure que encara són vius i tal com expliquen estan molt be i s’ho passen de conya.
A la foto amb en Vicens, que està fent de cotxe escombra amb en Sergi Guell i en Josep Grues, tots ells coneguts i amics de Torroella. Un amb la furgoneta i els altres acompanyant amb bici els ciclistes.
AQUIteniu la classificació general després de la quarta etapa
En Paco i en Santi en una excel•lent 33 posició i fent-se el xulo que diuen que estan preparats per això i que si cal quan acabin faran la ruta al revés. Juajuajua.
Evidentment que estiguin tranqui-les les seves senyores que serà una broma ... o no ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada