dimarts, 19 de juliol del 2011

Sortida BTT 17/07/2011

Avui s’ha notat que les bicicletes són per a l’estiu, ens hem ajuntat una bona colla, 14 en total, Griselda, Pera, Jordi, Albert, Fabio, Joaquin, Quim Rabinad, Toni, Josep, Abdon, Santi Jaume, Pepe, i l'amic Belga Andy Schleck (Ara, algun sap perquè li diem així).

Avui ha estat una sortida una mica improvisada i una mica a contrarellotge, havíem d'anar de Girona (amb el remolc al tope) i pujar el Santuari de Rocacorba i tornar, i estar a l'aprox. 13 hores a Torroella.

Hem parat a menjar un entrepà abans de començar la pujada forta, sort que alguns portàvem dos entrepans, però cal ressaltar que un espavilat, no dic noms, s'ha quedat amb el meu entrepà 2 (Pernil de Jabugo), i el seu, l'ha donat al Andy, que listoooo.

Rocacorba té una altitud de 977 mts. que es pugen en 13,3 km, amb fortes rampes de pedres del 10% fins al 14%, una pujada llarga i dura, però hem arribat tots dalt sobrats, ¡estem en forma¡, només destacaria que un de 60 anys a estat primer en arribar a dalt , coses de la vida, tenen temps per millorar.

A dalt la foto de rigor i tornada a baixar, ràpid perquè el temps se'ns tirava a sobre, a la baixada un petit accident, contra la seva voluntat, que esperem que no sigui res i l'amic Santi pugui venir dissabte amb nosaltres.

Bon rotllo al màxim, hem gaudit de porrons de cervesa, obsequiat per amics del Santi, gràcies, què més es pot demanar.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada