dimarts, 29 de novembre del 2011

Inauguració del Trial Bikepark

Èxit de la Inauguració

El Trial Bikepark Montgri-Medes ja està inaugurat, i ha estat tot un èxit.

La inauguració oficial, ha estat a càrrec de l'Alcalde Sr. Jordi Cordón que ha demostrat les seves habilitats fent una de les zones amb una Monty 219; l'han acompanyat el regidor Sr. Joan Aladid i les regidores Sra. Sandra Baromeus i Sra. Silvia Comas.

A nivell esportiu, vàrem comptar amb nombrosos pilots vinguts d'arreu: Olot, Porqueres, Calella, Girona, Pals, Bescanó, St. Feliu de Guixols, Osona, l'Hospitalet de Llobregat, Amer i altres.

L'opinió general ha estat de gran satisfacció per aquest equipament i, més d'un, ja ens ha avisat que el veurem sovint entrenant entre nosaltres, ja sigui els dimecres aprofitant la il•luminació artificial, o bé durant els caps de setmana. De ben segur, que podrem aprofitar la seva experiència per millorar.

Destacar la participació d'en Guillem Mauri de Calella i d'en Joan Roig de Pals que ens han ofert un espectacle realment espectacular.
La Mireia Martin, excel•lent fotògrafa especialitzada en el Biketrial també hi ha estat present i n'ha fet un bon reportatge fotogràfic que podeu veure en el link.

També hi ha estat present la revista Trial inside, que ens n'ha publicat un bon reportatge.
Com ja s'havia anunciat, l'empresa MONTY ens ha posat a disposició 9 bicicletes de trial, a més de les 6 que ens ha cedit TRIALSPORT a fi de què tothom qui ho volgués pogués provar aquesta fascinant modalitat.


També ha estat un èxit !
Amb un total de 50 nens que ho han provat.

Què dir dels clubs de la zona, hi ha vingut tota la mainada del CC Montgrí, així com la colla del BTT, també hi han estat present els nens del Club Ciclista Baix Ter , l'Escola Esportiva Futuresport,
el Club ciclista l'Escala-Empúries, també han adaptat la ruta per poder passar, i en Marc Calabria ha pogut provar algunes de les zones i l'equilibri, de l'Impuls Medes Bike també hi han passat

En fi, un èxit i la sensació de la feina ben feta i que anem per el bon camí per a que d'aquí poc temps puguin sortir esportistes amb molt bon nivell de la nostra zona en aquesta especialitat.

Moltes gràcies a tots !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada