dimarts, 15 de novembre del 2011

Penúltima cursa passada per aigua

El diumenge, la Copa Gironina de BTT era a Amer i tot i que durant el camí vàrem trobar molta pluja, les previsions eren que a Amer no havia de ploure i de fet quan varem arribar fins i tot varem poder disfrutar d'una estoneta de sol.
A dos quarts de deu, donen la sortida a la volta llarga de 30 kms i 10 minuts més tard a la curta de 20 kms on hi havia l'Arnau. Només 5 minuts després de la sortida va començar a diluviar com si el món s'hagués d'acabar.
Al final, les marques de guix del circuit varen anar desapareguent i l'Arnau com tants d'altres es va perdre i va acabar arribant a meta en direcció contraria i amb 28 kms a les cames. Això si, moll com un ànec, i enfangat com un porquet !

En quant als circuits dels més petits, també varen patir les inclemències del temps i totes les sordidez varen ser dins una forta pluja, que feia que alguns camins semblessin rierols.

Els resultats dels nostres van ser:

Benjamins
Eudald Fabrellas 1r. classificat
Jaume Garcia 5è classificats del seu any

Principiants
Gerard Maspoch 7è classificat
Marc Català 6è classificat
Pau Garcia Finalment no va sortir degut a la forta pluja

El proper cap de setmana hi haurà la última cursa que farem aquest any a La Bisbal d'Empordà, ja que el cap de setmana següent (Fira de St Andreu) estarem en la inauguració del nou Trial Bike Park de Torroella de Montgrí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada